Werkwijze


Coachvraag: Je hebt een hulpvraag of een andere reden die maakt dat je een coach zoekt.

In een gratis kennismakingsgesprek leg je me uit wat die vraag/reden is en gaan we samen onderzoeken wat jouw coachvraag is en op welke manier we daar samen mee aan de slag kunnen gaan. Wanneer je jezelf op je gemak voelt tijdens dit gesprek, en je hebt het idee dat mijn manier van werken je verder kan helpen, dan gaan we samen een op jouw vraag toegespitst coachtraject uitzetten.


Ik maak coachtrajecten op maat. Dat wil zeggen dat een traject kan bestaan uit persoonlijke coachgesprekken gecombineerd met coachsessies met paarden. Maar het kan ook bestaan uit enkel persoonlijke coachgesprekken of enkel paardencoaching. Belangrijk vind ik dat de inhoud en de vorm van de coaching, aansluit bij jouw wensen en coachvraag.

Afspraken

Zodra je hebt besloten een coachtraject met mij aan te willen gaan stel ik een coachcontract op waarin de onderling gemaakte afspraken, wederzijdse verwachtingen, duur en kosten van het traject worden vermeld.

Coachtraject

Gedurende het traject zullen we regelmatig momenten van evaluatie inbouwen. Het doel daarvan is om stil te staan bij je ervaringen tot dan toe en om te kijken of het coachtraject bijstelling behoeft. Via mail en/of telefoon kun je mij tijdens het traject altijd benaderen met vragen of ervaringen die je wilt delen. Mijn streven is daar zo snel mogelijk op te reageren.

Kosten

Omdat het coachtraject per persoon op maat wordt gemaakt kunnen de kosten daarvan variëren, afhankelijk van het aantal sessies en de soort sessie. Zoals eerder gemeld zijn aan het kennismakingsgesprek geen kosten verbonden.

- Een sessie persoonlijke coaching voor volwassenen kost: € 50,00.
- Een sessies coachen met paarden voor volwassenen kost, inclusief de huur locatie en paard: € 77,25.
- Een sessie coaching met paarden voor kinderen kost, inclusief de huur locatie en paard/pony: € 67,25.
- Voor een sessie teamcoaching met paarden of een workshop worden de kosten in overleg bepaald. Dit is namelijk afhankelijk van de wensen en duur van de teamcoaching.

Mijn doel


"Met als doel dat het jou helpt om je in een richting te laten bewegen die jij wenst en nodig vindt."

Logo-Avelengo-Coaching.jpg