Workshops


Ben je geïnteresseerd in coachen met paarden en wil je met een klein groepje vrienden/ vriendinnen/familieleden eens ervaren wat dat nu inhoudt. Dan is een workshop misschien wel iets voor jullie.

Ook voor hulpverleners is het mogelijk om een workshop te organiseren. Door het volgen van een workshop krijg je inzicht in wat coachen met paarden voor je klanten zou kunnen betekenen. Door het als hulpverlener zelf te ervaren geeft het je een beeld wat deze manier van coachen kan betekenen. Je kunt dan je klanten, die je wilt doorverwijzen, beter informeren door dat je het zelf ervaren hebt.


Het is mogelijk om voor je coach / psychologie praktijk een workshop door Avelengo te laten organiseren voor je cliënten. In een workshop kun je als coach/therapeut samen met een aantal van je cliënten (gezinnen, kinderen, volwassenen, echtparen) kennis maken met deze vorm van coachen.

Coachen met paarden is een ervaringsgerichte manier van coachen en veel beter over te dragen aan een ander wanneer je het zelf hebt ervaren.Workshops

De inhoud van de workshop kun je van te voren met mij bespreken. Het kunnen korte individuele sessies zijn of gezamenlijke opdrachten voor de groep waar je mee komt.