Power pony for kids

Avelengo Coaching biedt, samen met Roosenheuvel Centrum Paardencoaching,  de sociale vaardigheidstraining Pony Power voor Kids aan.

Dit  is een sociale vaardigheidscursus voor kinderen vanaf 6 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke groei op het gebied van weerbaarheid, het omgaan met emoties en het leren uiten ervan. Maar ook het aanleren van sociale vaardigheden, zoals je grenzen aan leren geven en die van een ander respecteren, leren samenwerken, hoort bij het aanbod van de cursus.

​De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony's, waardoor een dynamische leeromgeving imageedit 1 7249948244wordt gecreëerd. Leren van en met elkaar, samen met pony's onder deskundige begeleiding. De kinderen ontvangen een werkboek zodat de ouders ook kunnen zien wat er in de cursus gedaan is en hoe dit thuis en op school verder te ontwikkelen.

De cursus wordt gegeven door Marie-José van der Kruijssen van Avelengo-Coaching en Yvonne Roosen  van Roosenheuvel Centrum Paardencoaching.  Beiden ervaren en gediplomeerde coaches. De cursus vindt plaats op de overdekte locatie  Roosenheuvel in Dongen. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur en een terugkombijeenkomst.

Letterlijk in beweging komen, zelf DOEN, zelf ERVAREN en zelf LEREN.

 

Power Pony for kids2Denk je dat dit wel iets is voor je kind en wil je graag meer informatie of wil je jouw kind aanmelden? Dan kun je  Avelengo-Coaching mailen of bellen.

 

Bezoek ook eens de website van Roosenheuvel  Centrum Paardencoaching.