Mijn visie


leren.png

"Coaching is de ander “leren om te leren.” Door meer te leren over je zelf en je beweegredenen krijg je beter inzicht in je zelf en je gedrag. "

Persoonlijke coaching


Persoonlijke coaching is gericht op het verdiepen van het bewustzijn en het inzicht in jezelf te vergroten. Ik kan je helpen om die inzichten te gebruiken met als doel de verandering die je zelf wenst en/of nodig acht in de praktijk te realiseren.

Coaching is de ander “leren om te leren.” Door meer te leren over jezelf en je beweegredenen krijg je beter inzicht in jezelf en je gedrag. Dat vraagt er vaak om dat je uit je comfortzone moet komen om te bereiken wat je wilt.

In gesprekken nodig ik je uit om je verhaal te vertellen. Ik zal naar je luisteren, je vragen stellen en je terug geven wat ik zie en hoor en voel. Vervolgens gaan we samen jouw coachvraag in beeld brengen en helder maken.

Coachvragen kunnen gaan over persoonlijke ontwikkelvragen of werk & studie gerelateerde vragen. Er kan doelgericht gewerkt worden aan steeds terugkerende thema's, wat kan leiden tot het herwinnen van vertrouwen in jezelf en acceptatie kan bevorderen.

Mijn visie is dat ieder mens beschikt over kwaliteiten, oplossingsgerichte vaardigheden en krachten die helpend zijn om je zelf in beweging te brengen.