Avelengo- coaching


Ik wil me graag aan je voorstellen…ik ben Marie-José van der Kruijssen.

Ik heb HBO- verpleegkunde en HBO- sociaal psychiatrisch verpleegkunde gestudeerd. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach. (zie opleidingen) Ik werk al lange tijd binnen de geestelijke gezondheidszorg. Binnen mijn werk ligt de focus op het ondersteunen, coachen en begeleiden van cliënten. Het coachen van medewerkers, teams en studenten behoort eveneens tot mijn werkzaamheden binnen de GGZ.

Hierbij vind ik het inspirerend om mensen en teams te helpen om inzicht te krijgen in zichzelf en hen vervolgens in beweging te zien komen, met als doel dat men zelf de verandering die hij/zij wenst bereikt.

Paarden zijn voor mij altijd erg belangrijk geweest. Door het rijden en verzorgen van paarden ben ik gaan inzien wat een bijzondere eigenschappen deze dieren bezitten. Ik ben me hier verder in gaan verdiepen, hetgeen mij er toe heeft gebracht de opleiding “Coachen met paarden” te gaan volgen.

Manier van werken

In mijn praktijk combineer ik persoonlijke coaching met paardencoaching. Samen met het paard help ik je om te komen tot inzicht en bewustwording. Hierdoor ontstaat ruimte om aan de slag te gaan met bepaalde thema’s en/of blokkades in je leven. Een sessie met paarden kan een onderdeel zijn van een coachtraject dat we samen uitzetten, maar dat hoeft niet.

Een coachtraject zonder paarden behoort ook tot de mogelijkheden. In een eerste kennismakingsgesprek kun je me vertellen wat je hulpvraag is en wat je wens tot verandering is. Zo bepalen we samen de weg en de richting die jij wilt gaan volgen om tot de gewenste verandering te komen.

Mijn visie


Logo-Avelengo-Coaching.jpg

"Het zoeken naar ieders krachten, en hoe iemand geprikkeld kan worden om die krachten in te zetten is mijn streven. "

hafling.jpg